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연사 Speakers


연사 Speakers


[Session 1]

한국산업표준의 60년, 그리고 비전

60 Years of Korean Industrial Standards:

Past Achievements and Future Vision

김명
 한국식품연구원

전문위원


Myung Ho Kim

Specialty Researcher,

Korea Food Research Institute

최형윤

한국식품연구원

선임연구원


Hyung-Youn Choi

Senior Research Scientist,

Korea Food Research Institute

[Session 2]

식물성 대체식품, 표준 현황 및 나아갈 길 

Plant-Based Alternative Foods:

Current Standards and Future Directions

플로르 뷔텔라르

브라이트 그린 파트너스

경영 파트너 (EU) 


Floor Buitelaar

Managing Partner,

Bright Green Partners (EU)

라파엘 오센

싱가포르

식품 바이오테크놀로지 이노베이션 연구소(SIFBI)

식품 공정 기술 부서장 (싱가포르)


Raffael Osen

Head of Food Process Engineering,
Singapore Institute for Food and Biotechnology Innovation (SIFBI) (Singapore)

한정훈

언리미트 

기술총괄 (미국)


Jung Hoon Han

Chief Technology Officer, 

Unlimeat, Inc. (USA)

이진규

이화여자대학교

식품생명공학과 교수


Jin-Kyu Rhee

Professor,

Department of Food Science & Biotechnology, 

Ewha Womans University

김현우

고려대학교 

건강기능식품연구센터 연구교수


Hyun Woo Kim

Research Professor,

the Functional Food Research Center,

Korea University

비노드탄 나야가르

웨어 푸드 컴즈 프롬

전략 기획 최고 책임자

/ 업사이클 푸드 협회(UFA) (미국)


Vinodthan Nayagar

Chief Growth Officer, 

Where Food Comes From 

/ Upcycled Food Association (UFA) (USA)

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[Session 1] 한국산업표준의 60년, 그리고 비전

60 Years of Korean Industrial Standards: Past Achievements and Future Vision

김명
 한국식품연구원

전문위원


Myung Ho Kim

Specialty Researcher,

Korea Food Research Institute

최형윤

한국식품연구원

선임연구원


Hyung-Youn Choi

Senior Research Scientist,

Korea Food Research Institute

[Session 2] 식물성 대체식품, 표준 현황 및 나아갈 길 

Plant-Based Alternative Foods: Current Standards and Future Directions 

플로르 뷔텔라르

브라이트 그린 파트너스

경영 파트너 (EU) 


Floor Buitelaar

Managing Partner,

Bright Green Partners (EU)

라파엘 오센

싱가포르

식품 바이오테크놀로지 이노베이션 연구소(SIFBI)

식품 공정 기술 부서장 (싱가포르)


Raffael Osen

Head of Food Process Engineering,
Singapore Institute for Food and Biotechnology Innovation (SIFBI) (Singapore)

한정훈

언리미트 

기술총괄 (미국)


Jung Hoon Han

Chief Technology Officer, 

Unlimeat, Inc. (USA)

[Session 3] 푸드테크, 지속가능한 미래 대응 전략 

Foodtech: Strategies for a Sustainable Future 

이진규

이화여자대학교

식품생명공학과 교수


Jin-Kyu Rhee

Professor,

Department of Food Science & Biotechnology, 

Ewha Womans University

김현우

고려대학교 

건강기능식품연구센터 연구교수


Hyun Woo Kim

Research Professor,

Functional Food Research Center,

Korea University

비노드탄 나야가르

웨어 푸드 컴즈 프롬

전략 기획 최고 책임자

/ 업사이클 푸드 협회(UFA) (미국)


Vinodthan Nayagar

Chief Growth Officer, 

Where Food Comes From 

/ Upcycled Food Association (UFA) (USA)

       

글로벌 푸드테크 기술표준화 심포지엄

(Global Symposium on Standardization

in FoodTech)


문의(사무국)

[e-mail]

 foodtech_symposium@estmice.co.kr

Copyright ⓒ KOREA FOOD RESEARCH INSTITUTE.

All Rights Reserved.

글로벌 푸드테크 기술 표준화 심포지엄(Global Symposium on Standardization in FoodTech)

문의(사무국) [e-mail] foodtech_symposium@estmice.co.kr

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