연사 Speakers
[Session 1]
한국산업표준의 60년, 그리고 비전
60 Years of Korean Industrial Standards:
Past Achievements and Future Vision
김명호 한국식품연구원
전문위원
Myung Ho Kim
Specialty Researcher,
Korea Food Research Institute
최형윤
한국식품연구원
선임연구원
Hyung-Youn Choi
Senior Research Scientist,
[Session 2]
식물성 대체식품, 표준 현황 및 나아갈 길
Plant-Based Alternative Foods:
Current Standards and Future Directions
플로르 뷔텔라르
브라이트 그린 파트너스
경영 파트너 (EU)
Floor Buitelaar
Managing Partner,
Bright Green Partners (EU)
라파엘 오센
싱가포르
식품 바이오테크놀로지 이노베이션 연구소(SIFBI)
식품 공정 기술 부서장 (싱가포르)
Raffael Osen
Head of Food Process Engineering,Singapore Institute for Food and Biotechnology Innovation (SIFBI) (Singapore)
한정훈
언리미트
기술총괄 (미국)
Jung Hoon Han
Chief Technology Officer,
Unlimeat, Inc. (USA)
이진규
이화여자대학교
식품생명공학과 교수
Jin-Kyu Rhee
Professor,
Department of Food Science & Biotechnology,
Ewha Womans University
김현우
고려대학교
건강기능식품연구센터 연구교수
Hyun Woo Kim
Research Professor,
the Functional Food Research Center,
Korea University
비노드탄 나야가르
웨어 푸드 컴즈 프롬
전략 기획 최고 책임자
/ 업사이클 푸드 협회(UFA) (미국)
Vinodthan Nayagar
Chief Growth Officer,
Where Food Comes From
/ Upcycled Food Association (UFA) (USA)
[Session 1] 한국산업표준의 60년, 그리고 비전
60 Years of Korean Industrial Standards: Past Achievements and Future Vision
[Session 2] 식물성 대체식품, 표준 현황 및 나아갈 길
Plant-Based Alternative Foods: Current Standards and Future Directions
[Session 3] 푸드테크, 지속가능한 미래 대응 전략
Foodtech: Strategies for a Sustainable Future
Functional Food Research Center,
글로벌 푸드테크 기술표준화 심포지엄
(Global Symposium on Standardization
in FoodTech)
문의(사무국)
[e-mail]
foodtech_symposium@estmice.co.kr
Copyright ⓒ KOREA FOOD RESEARCH INSTITUTE.
All Rights Reserved.
글로벌 푸드테크 기술 표준화 심포지엄(Global Symposium on Standardization in FoodTech)
문의(사무국) [e-mail] foodtech_symposium@estmice.co.kr
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